Ansattgoder og forsikring
FRIVILLIGE FORSIKRINGER

Et tilleggsgode for ansatte


Mercer opplever at ansatte har svært ulike behov avhengig av livssituasjon og eksisterende økonomi. Mange har behov for økonomisk trygghet utover offentlige goder og bedriftsbetalte pensjons- og forsikringsordninger.

Vi kan bidra med en overordnet kartlegging av hvilke tilleggsgoder de ansatte i din bedrift kan ha behov for, samt fremforhandle gode tilbud på produkter som er skreddersydd dine ansattes behov.

Innkjøpskraft

Mercers erfaring er at ansatte setter stor pris på fordelaktige løsninger fremforhandlet gjennom arbeidsgiver. Det oppleves som trygt at arbeidsgiver har kvalitetssikret tilbudet før det når ansatte.  Mercers betydelig kompetanse og  innkjøpskraft bidrar til at arbeidsgiver kan tilby gode løsninger for frivillige produkter til svært fordelaktige priser.

Frivillige forsikringer

Eksempler på frivillige forsikringer, som Mercer hjelper arbeidsgivere å fremforhandle er helseforsikring og fritidsreiseforsikring. Dette er produkter som mange arbeidsgivere ikke ønsker å finansiere, men som ansatte har behov for og verdsetter høyt.

Mercer kan også hjelpe med produkter som kompletterer de eksisterende dekninger ved uførhet, invaliditet og død, samt pensjonsspareordninger.

Snakk med en Mercer konsulent
Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt

Mercer's Ansattgoder og Forsikring Solutions