HR og Career
Utestasjonerte (expats)

De rette menneskene, på rett sted, til rett pris

Mercer har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg med å oppfylle organisasjonens spesifikke behov for Mobility området  med praktiske råd bak data.

Hvordan vi kan hjelpe

Våre eksperter innen utstasjonering gir:

  • Informasjon til alle nivåer av arbeidsstyrken
  • Rådgivning for å forberede organisasjonen for det uventede
  • Programvare for utestasjonerte, inkludert HR-løsninger og kulturell opplæring
  • Mobility data for å hjelpe deg med å avgjøre lønn, goder, flyttekostnader, og mer
  • Elektroniske verktøy for enkel tilgang til nødvendig informasjon

Gjør de riktige trekkene til rett tid

Utfordringen er å finne balansen mellom de riktige personene og sette dem på riktig sted, til rett pris, til rett tid.

Vi vil samarbeide med organisasjonen for å forbedre prosesser for expats og samtidig øke medarbeidertilfredshet og vekst. Vi kartlegger effektive talentstrategier som er tilpasset organisasjonens unike mål, ved hjelp av vår administrasjon og planleggingsressurser som hjelper deg å velge kandidater, plassere dem i dine satsningsområder, og klargjøre oppdragsdetaljer. Deretter hjelper vi deg å lage effektive fordel- og avlønningsplaner og kommunisere dem til dine ansatte. Vi kan også støtte dine utestasjonerte med hjelp av Mercers Cultural Pass og Global Leadership Profile for å hjelpe deg å velge og utvikle de rette talentene.

Få lokal data med et globalt perspektiv

Hva betyr det egentlig for en ansatt og hans/hennes familie og flytte til Singapore, New York eller Bahrain? Det kan Mercer fortelle deg.

Våre informasjonsløsninger for utestasjonering er av høy kvalitet, og gjør detaljert data tilgjengelig for deg. Vår Cost of Living Survey, den mest omfattende av sitt slag, og er bare ett av våre mange markedsledende verktøy og ressurser. Vår ledende benchmark data, Quality of Living Survey, og Hardship Ratings er eksklusivt til Mercer og våre kunder.

Mercer gjør utstasjonering enkelt

Vårt Mobility Starter Kit skiller "å flytte" inn i tre nivåer: en «før du flytter» informativ guide, en «etter du har flyttet» program for utestasjonerte, og en mer omfattende pakke for bedrifter som administrerer opp til flere internasjonale oppdrag. Vi har også verktøy spesielt utviklet for ledere. Vi i Mercer er derfor godt rustet til å møte dine behov for utstasjonering.

Snakk med en Mercer konsulent
Vi vil kontakte deg innen kort tid. *Obligatoriske felt.
*Obligatoriske felt

Mercer's Personal og Karriere Solutions